Viking Auto Sport

4/3-15: Tillægsregler O-løb vikingejagten d. 8/5

 

4/3-15:

Hej Alle jeg har d.d opdateret medlemslisten for medlemmer som har betalt vi er 69 medlemmer d.d, så nu kan I bestille licens dem der har betalt!!! næste opdatering 09.03.2015 hvis I ikke kan bestille licens så kontakt ck@vikingautosport.dk

Hvem har betalt gert jensen licens 00250 ???? Kontakt gerne Carsten Kroman: ck@vikingautosport.dk

 

3/3-15: Kære alle sammen

Så er det på lørdag den 7. marts at vi skyder sæsonen i gang - juhu, så må vinteren snart være ovre. På lørdag holder vi både KM og kursusløb, Så alle nye, kom ud af busken og kom og prøv kræfter med klubrally og til alle medlemmer - SÅ er klubmesterskabet skudt i gang!!! Bemærk dog, at vi har en lille udfordring, som vi forhåbentlig kan løse sammen. Den ene lodsejer har skiftet åbningstider, således at de først lukker kl. 15. Derfor må vi køre på det første område alle sammen først og herefter køre i samlet flok til det andet sted. Det kommer derfor nok til at tage lige længere tid, idet vi ikke kan dele os i 2 hold - men omvendt, så kan det også bliver rigtig hyggeligt, for så er der rig lejlighed til at kigge på de andre. Derfor er der også først mødetid i klubben kl. 13:00.

 

26/2-15: Kære alle sammen

Da vi alligevel har Pedersholm på lørdag den 28. februar 2015 og Per skal holde R1/C1-kursus (stort rally-kørekort), kom jeg til at tænke på, at hvis nogen mangler R3 (klubrallyterorikursus), så kan vi da lige snuppe sådan et. Det tager en god times tid. Jeg skal understrege, at der naturligvis vil komme flere R3 kurser i løbet af året - og med et bedre varsel, men jeg tænkte, at når jeg alligevel er deroppe, og vi har lokalerne, så kan vi måske udnytte tiden, hvis det alligevel passer sammen med, at nogle af jer, der skal have R3, kan på det tidspunkt. Jeg tænker, at vi starter kl. 14. Giv lige en melding (til Henriette på mail hb@vikingautosport.dk), hvis der er nogen, der ønsker dette - så gør vi det sgu....

 

25/2-15: Kære alle sammen. Som nogen sikkert har set på rally-info, så er logistikken gået op omkring R1/C1 kursus (rally - ikke klubrally). Derfor afholdes kursus i VAS på lørdag den 28. februar 2015 kl. 13:00. Kurset foregår på Pedersholm, Roskildevej 161, 3600 Frederikssund. Der bedes medbragt blok og skriveredskaber til notetræning. Ole R. Frederiksen kommer og underviser. Deltagergebyr udgør kr. 100,00 pr. person, der betales på dagen. Der vil være en lille kage i pausen og kaffe og mulighed for køb af sodavand. Kurset forventes at vare i 4 timer. Tilmelding til Henriette på mail hb@vikingautosport.dk.

 

9/2-15: Opdateret medlemsliste for medlemmer som har betalt vi er 36 medlemmer d.d ,så nu kan i bestille licens dem der har betalt!!! næste opdatering 16.02.2015 hvis i ikke kan bestille licens så kontakt ck@vikingautosport.dk

 

28/1-15: Datoer og regler opdateret under KM og VikingCup Mesterskab

 

19/1-15: Dagsorden til kalenderaften tirsdag d.27/1-2015

 

19/1-15: Herved så forslag til regler, datoer m.v. til drøftelse på kalendermødet. Udkast KM reglement 2015

 

14/1-15: Kære alle sammen. SÅ er det tid til den årlige årsfest (Årstesten 2014, som afholdes i 2015). Forhåbentlig kan rigtig mange deltage, så vi får et brag af en fedt. Der skal både uddeles klubmesterskabspokaler, Viking Cup-pokaler, og årets alt muligt. Årsfesten er den 31. januar 2015, og det skal nok blive et brag af en fest. Tillægsregler.

 

14/1-15: Kære alle sammen. Året 2015 er startet, og så skal vi da også have gang i planlægningen af Viking Auto Sports sæson 2015. Vi indkalder derfor til planlægningsmøde tirsdag den 27. januar 2015 kl. 20:00 i klubbens lokaler på Pedersholm. På mødet kan vi drøfte regler for KM, datoer og hvad vi ellers har lyst til at lave i året. Indkaldelse og udkast til forslag lægges snarest ud, men alle er også velkomne til at komme med gode ideer - de kan sendes til hb@vikingautosport.dk. God dag

 

31/12-14: Kære alle !!! Rigtig, rigtig godt nytår - og pas nu på hinanden derude :-), og må 2015 blive et godt og lykkebringende år. Herved kopi af opkrævningsbrev vedrørende kontingent for 2015, det er også sendt pr. mail, men der er kommet fejlsvar fra en 3-4 stykker, men jeg håber, at vi finder ud af det alligevel. Husk at betale medlemskab i lidt god tid og bestil licensen, hvis I vil køre med den 10. januar 2014. Hav en fantastisk aften!

Kontigent 2015

 

Herved opkrævning af kontingent for 2015. Hvis I vil med ud og lege den 10. januar til det lille vinterløb, så skal I huske at have betalt medlemskab inden, og have bestilt licens hos DASU. Når I bestiller licensen får I en kvittering, som er gyldig som licens i 14 dage – for I kan sikkert ikke nå at få selve kortet J Men betalt gerne i lidt god tid, hvis I vil med den 10., så Carsten Kroman kan nå at oprette medlemmerne hos DASU (ellers kan man nemlig ikke åbne licens). Ellers kan der køres på endagslicens den 10., hvis man har lyst. De koster kr. 100 for dem, der tidligere har haft licens.

Til de, der skal køre klubrally, så husk at vælge R3 licensen.

Med ønsket om et rigtig godt nytår til alle

 

30/12-14: Kære alle sammen og rigtig fantastisk glædelig bagjul! Håber, den har været fantastisk :-) Vi lovede jo egentlig et lille vinterløb (måske juleløb), men julen er kommet til at gå - så nu bliver det et lille vinterløb. Vi har fået lov at låne en prøve lørdag den 10. januar 2015, og det skal vi da udnytte :-). Løbet tæller ikke til noget, men det kan måske være hyggeligt at komme lidt ud og trille, hvis det kribler i højrefoden. Der er indskrivning i klubben omkring 12:30 - 13:00, men det præcise tidspunkt oplyses senere. Vi skal også bruge en håndfuld officials - og vi skal nok sørge for en dejlig kop varm kaffe :-) Så giv et lille pip, om I har lyst til at komme og køre lidt den 10. januar, eller hvis man har lyst til at hjælpe som official. Løbet er i øvrigt også søgt som kursus, så nye er også mere end velkomne.

 

23/12-14: Kære alle!! Der er ikke de store protester mod at aflyse klubaften i aften, så det er aflyst Rigtig glædelig jul til alle og jeres kære.

 

23/12-14: Kære alle sammen. Det er jo lille-juleaften i aften - og det er også tirsdag. Men vi tænker, at alle er optaget af julen, og at der så ikke er så meget stemning for klubaften? Så med mindre, der er nogen, der gerne vil til klubaften, så tænker vi, at der ikke er klubaften?

 

8/12-14: Hjemmeside er ved at gennemgå en forskønnelseskur. Klubbens medlem Brian Klausen er ved at pifte den op. Vi glæder os til at præsentere vikingautosport.dk i nye klæder.

 

8/12-14: Kære alle sammen

Så er de besluttet :-) Julehyggeaften bliver tirsdag den 16. december 2014. Vi tænker, at vi - af hensyn til børn - starter kl. 18.15, ca. Der vil ikke være rigtig mad, men æbleskiber, glögg, godter m.v. Og SELVESTE JULEMANDEN har meldt sin ankomst!! Juhu!! Så håber vi bare på en masse børn :-) Og der skal selvfølgelig også være pakkeleg :-), Vi tænker at det kan være i størrelsesordnen 25 - 50 kr. Vi sørger også for lidt klippeklister, så vi kan lave julepynt mv., men man må også gerne selv medbringe. Giv meget gerne et praj om I kommer, og hvor mange, og gerne alder på børn, på mail hb@vikingautosport.dk eller 28 91 71 71.

 

25/11-14: Som vi drøftede på generalforsamlingen i aftes vil vi meget gerne vise vores officials vores taknemmelighed. Hvis der er nogle forslag er de mere end velkomne på bestyrelsen@vikingautosport.dk

 

24/11-14: Kære alle sammen

Et kæmpe stort tak til ALLE som var med på dagen i lørdags til DASU-finalen i Frederikssund. Tusinde tak til deltagerne, som stillede så flot et felt og med godt humør, mange tak til vores sponsorere og samarbejdspartnere for kæmpe opbakning og især til Frederikssund by som vi lavede fest i gaden hos. Og en særlig stor tak til alle officials og hjælpere som knoklede måsen ud af bukserne - med godt humør, overblik og hjælpsomhed - og som stod ude i kulden hele dagen og fik afviklingen til at spille maks. Tusinde tak. Og stor tak til Per Sørensen og Kenneth Beo Bebe for kæmpe, kæmpe stort arbejde - og for samarbejdet i løbsledelsen - vi kom sgu i mål, godt gået og tak

 

24/11-14: Husk generalforsamlingen i morgen d. 25/11 i klubbens lokale, Roskildevej 163 Fr.sund

 

24/11-14: Resultat DASU finalen, Prøve resultat DASU finalen

 

20/11-14: Program DASU-klubrally-finalen

 

16/11-14: Kære alle officials til DASU-finalen på lørdag . Vi holder officialmøde på tirsdag den 18. november 2014 kl. 20:00 i klubben. Alle behøver ikke deltage - men må meget gerne. Men det er især vigtigt, at prøvechefer kommer og deltager.

 

15/11-14: Sssåååååå er det altså ved at være nu at alle I dejlige deltagere til DASU-finalen den 22. november 2014 skal se at komme ud af starthullerne. Tilmeldingen slutter i morgen aften - og vi står med et kæmpe fedt løb og lutter nye prøver og alt muligt - men det er ikke så mange deltagere. Så skynd jer at tilmelde, tilmeldingen slutter i morgen aften. Og PS., der synes at være en udbredt opfattelse af, at det er Viking Auto Sport, der har ønsket at løbet blev flyttet fra den 15. til den 22. For en god ordens skyld vil vi gerne understrege, at dette IKKE er tilfældet. Vi håber på, at mange af jer vil komme og have en fed dag.

 

8/11-14: Tillægsregler, godkendte, DASU finalen

 

8/11-14: Info om Viking Cup4, slutinstruktion , deltagerliste

 

5/11-14: Stilling opdateret for Viking Cup, se under menuen

 

2/11-14: Video aften d. 4/11 aflyses, grundet bestyrelsesmøde og teori kursus i klubrally.

 

1/11-14: Grundet tidspres for Viking Auto Sport her i motorsportssæsonens efterår, har vi desværre ikke ledige datoer til at holde general forsamling inden d. 22/11-2014, som er datoen for DASU’s repræsentantskabsmøde. Dette skyldes at vores regnskabsår slutter d. 31/10 og vi skal nå at have det klar og indkalde. Den eneste dato der kunne være ledig er d. 18/11, men her påtænkes der at afholdes official møde for klubrallyfinalen.

Bestyrelsen beklager naturligvis dette.

Bestyrelsen foreslår herfor, at vi søndag d. 9/11 efter Viking Cup løbet holder afstemning og beslutning for hvem vi skal stemme til rallyudvalget, bestyrelsen og forslagene.

Link til kandidater:

http://www.dasu.dk/c/document_library/get_file?uuid=aebc86d6-06a8-43e0-ad19-a1334dbc9d63&groupId=14

Liste over hvem der er på valg:

http://www.dasu.dk/c/document_library/get_file?uuid=e38e7724-b154-4f3c-bc30-268de99fd2ea&groupId=14

Såfremt man ikke er i stand til at deltage på mødet efter Viking Cup d. 9/11, kan man alternativt rette henvendelse til bestyrelsen inden da med spørgsmål og/eller med besked om hvilke personer, som man ønsker at klubben skal stemme på, samt eventuelle argumenter som man mener bør fremføres på dette møde.

Dato for generalforsamling bliver d. 25/11-2014, indkaldelse kommer.

Mvh

Bestyrelsen

Viking Auto Sport

 

1/11-14: Vi holder ekstraordinært teorikursus til R3 licens (klubrally) på tirsdag den 4. november 2014 kl. 20:15 - i klublokalerne på Pedersholm, Roskildevej 163, 3600 Frederikssund. Så mød endelig op, hvis du mangler kurset. Giv gerne lige en melding på mail hb@vikingautosport.dk. Vel mødt

 

1/11-14: I forbindelse med afvikling af Vikingejagten, vil Viking Auto Sport gerne takke de lodsejere der lagde områder til bilorienteringskørerne, uden den velvilje ville vores sport ikke være det samme.

Vi udlover traditionelt et par erkendtligheder efter lodtrækning, og vinderne denne gang blev:

- Carl Eriksen, Helsingør

- Lars Bilø, Hillerød

Gavekort er på vej til Jer.

 

Endnu en gang TAK for den velvilje alle lodsejere viser vores sport.

 

Mvh. Henrik Jørgensen, løbsleder

 

30/10-14: Husk Viking Cup4

 

30/10-14: Resultatliste KM5, se under KM mesterskab

 

27/10-14: Kære alle igen. Husk, at der køres KM i morgen - og det er ved at være sidste chance for at score points til klubmesterskabet - og det er sgi tæt i nogen af klasserne . Der er mødetid i klubben for deltagere seneste kl. 19:00 i morgen - og skulle der være en enkelt eller 2, der mangler deres officialspoints, så er det også nu. Vi mangler en enkelt eller 2 officials til i morgen - så giv gerne lige et praj på 28 91 71 71, hvis du vil stå official. Opdateret resultatliste er vedhæftet. Vi ses til fedt race i morgen

 

27/10-14: ET KÆMPE TILLYKKE til hele Viking Auto Sport!!! I går ved SM-løbet i Holbæk blev uddelt medaljer og pokaler for Sjællandsmesterskabet i klubrally - og hold nu fest en medaljehøst, det blev til for VAS. Desværre tror jeg ikke, at det var gået op for så mange, at der uddeling af DASUs regionsmesterskabsmedaljer (SM), så jeg har en hel masse medaljer, som jeg har modtaget på vegne. Jeg tænker, at vi må holder en ceremoni og deler ud. Men i hvert fald; tillykke til:

Ho Kei Au, Bronze i klasse 1¨

Lars og Arne Mortensen, Bronze i klasse 2,

Leon Maziarz og Carsten Sverbæk, Guld i klasse 2

Henrik og Simon/Mikala Christiansen, Sølv i klasse 3

Jens Ole Kristensen og Brian, Bronze i klasse 3

Magnus Freck og George/Kasper, Guld i klasse 5

Steen Petersen og Line Petersen Bronze i klasse 6

Kjeld Kristiansen og Jens Ole Kristiansen Sølv i Klasse 6

Per og Birgitte Sørensen Sølv i klasse 7

Og Winne og Peter (som godt nok har stamklub i Stevns - men som vi låner lidt) Guld i klasse 7!

OG OG ikke at forglemme til klubben: Sølvpokalen for holdmesterskabet i klubrally (vi må vist lige regne lidt :-))

KÆMPE tillykke til os alle sammen! Skide godt gået.

 

27/10-14: I bilorienteringssporten er det også blevet til masser af metal til Vikingerne i forbindelse med finaleløbet i lørdags, arrangeret af os selv.

Der køres i fem klasser plus klubhold, og VAS satte sig på 4 ud af 6 ...!

Klubholdet var allerede inden finalen suveræne mestre, men individuelt var der også metal med følgende VAS slutplaceringer:

Elite:

Guld: Bjarne Hansen og Jan Johansen

Sølv: Erik Thorbjørn Rasmussen og John Michelsen

Bronze: Steen Olsen og Henrik Jørgensen

B-klassen:

Guld: Tommy Riviere Odgaard og Alice Riviere Odgaard

D-klssen:

Guld: Jesper Løwe og Dan Kaufmann

Vi håber at næste år kan blive ligeså succesrigt, og gerne med endnu flere vikinger på o-banerne...!

 

27/10-14: Resultatliste KM5, se under KM mesterskab

 

26/10-14: Vikingejagten - 25/10, O-løb: Resultatliste_tekst , Resultatliste, SM stilling

 

23/10-14: I al euforien over at vi skal holde en skide god DASU-finale, så var jeg lige ved at glemme at lægge tillægsreglerne vedrørende VIKING CUP Finalen ud. Og den skal skam ikke glemmes :-), skal den ikke. Det bliver også hyggeligt. Det er den 9. november 2014, og det er en søndag. Hvem har i øvrigt lyst til at være sådan noget official :-) :-) - Vi sørger nok for lidt burgermad og hygge efter løbet.

Tillægsregler Viking cup finalen

 

22/10-14: Kære alle sammen

SÅ er det ved at være lige oppe over, at vi skal til DASU-finalen, JUHU. Og det bliver SÅ fedt og en stor fest. Der skal i den grad være fest i gaden. og vi skal selvfølgelig bruge en kæmpe masse officials. Og vi vil meget gerne have lov at invitere alle vores dejlige officials med til en dejlig hyggelig aften med præmiemiddagen efter løbet. Det er den 22. november 2014 og det kommer til at vare hele dagen :-) Meld endelig endelig til, hvis du / I har lyst til at hjælpe og tag endelig venner og familie med. Giv gerne en melding om du kan hjælpe til ved denne dag på hb@vikingautosport.dk eller 28 91 71 71.

 

20/10-14: Resultat fra O-løb, VAS-veteranløbet, søndag 19-10-2014

 

16/10-14: Resultatliste KM7, se under KM mesterskab

 

14/10-14: så er det ved at være.... På søndag arrangerer VAS O-løb, hvor især helt nye har mulighed for at få prøvet hvad det er. Har du en søn/datter, en partner du kan holde ud, eller en god ven/veninde, så var det måske noget at bruge søndag eftermiddag på. Kræver blot en almindelig bil, 2 personer, 1 lineal og 1 kuglepen.

Dato: Søndag 19. oktober.

Start/mål: Frederikssund hallens cafeteria.

Instruktion for nye kl. 13.00

Første bil starter på ruten kl. 13.30

Løbet er ca. 35 km langt og varer ca. 1½ time.

Tilmelding til Jan Johansen på tlf. 5354-6134.

 

13/10-14: Odsherred Bilcenter løbet SM/VM: Tillægsregler 1 , Tillægsregler 2 , Tilmelding

 

3/10-14: Kære alle sammen. Så kom den endelig bekræftelse fra den sidste lodsejer til lørdagens (4/10) KM, så planen holder, der er mødetid for kørere kl. 12:00 - vi ses i klubben i morgen.

 

2/10-14: Så er der skriveri om VAS http://www.e-pages.dk/bilmagasinet/120/

Se side 15

 

18/9-14: Resultatliste Vikingcup3-2014 , Resultat Prøver Vikingcup3-2014

18/9-14: Resultatliste SM5-2014 , Resultat Prøver SM5-2014

 

4/9-14: Kære alle sammen. Da der desværre er en eller anden fejl på knagen.dk, er tilmelding til Viking Cup og SM 5 flyttet til DASU.dk. Link til nye tillægsregler. Håber, at alle når at se det, og at vi klarer den alligevel . Og så skal vi selvfølgelig også have samlet en dejlig flok officials - og det er lidt store prøver, så vi skal bruge mange - hvem er på?? Giv et praj på 28 91 71 71 eller mail hb@vikingautosport.dk

 

28/8-14: Tillægsregler Viking Cup 3 / SM5

 

26/8-14: Kære Alle!!

Et stort UNDSKYLD - men vi må aflyse vores lukkede kursusløb/km på tirsdag den 2. september 2014. Det er simpelthen smuttet at få tilladelser mv. i hus - det er jeg rigtig ked af. Undskyld for det. Men der gik vist lidt for meget SM og Viking Cup og vores Finale i kræfterne, så den er altså smuttet. Men vi skal selvfølgelig nok lave et erstatningsløb til KM 5 snarest, dvs. det bliver bare en anden dag...

Mvh Løbsledelsen

 

25/8-14: Kære alle deltagere, hjælpere, familie og venner af kørere. Tusinde mange tak for i går. I gjorde det til et fedt løb. Særligt skal lyde en stor TAK til officials, I gjorde det skide godt - og der var ros fra dommeren for, at der var ro på og styr på prøverne. Et kæmpe tak, for at I fik det til at spille.

Resultatlisten.

(Beklager, at den er uprofessionel, men vi kunne ikke få beregningsprogrammet til at virke.)

 

18/8-14: Kære alle

Husk nu tilmeldingen til SM 4 på søndag - det bliver et fedt, fedt løb , og vi har også sørget for dejlig frokost i form af traditionel frokostbuffet til kr. 50,00 pr. person. Så tag gerne familie og venner med til frokost også. Hvis I lige giver et praj, om I kommer nogle ekstra, så er vi helt sikre på, at der er rigelig med mad til alle - men husk nu tilmeldingen, den lukker i morgen. - og husk også, at vi skal bruge officials

Tillægsregler

 

12/8-14: Juhu, juhu - så er der snart tid for klubben, at vi skal holde en fantastisk afdeling af SM i klubrally. Det er søndag den 24. august 2014 og her er tillægsreglerne :-), så vi håber på masser af deltagere :-)... tilmelding på DASU.dk. OG vi skal selvfølgelig også bruge en masse dejlig officials :-), hvis du har tid og lyst så send mig meget gerne en mail på hb@vikingautosport.dk (og meget gerne pr. mail - for se nedenstående, så har jeg mistet alle mailadresserne :-/, så genskabelse af kartotek er i gang) Hav en fantastisk aften

 

11/8-14: Kære alle - så skete det.... min gamle computer brændte sammen - hvilket vil sige, at jeg ikke har e-mailadresser på medlemmerne mere ... Så derfor kan jeg ikke sende mail til officials til i morgen. Derfor er planen herved på mail:

Prøve 1: Prøvechef Per Sørensen, off: Birgitte Sørensen, og Lars Rasmussen.

Prøve 2: Prøvechef Magnus Clausen, Off: Michael Kloe, Dennis Kloe, Bjarne Olsen, Morten Olsen, Søren Peter.

Mødetid i klubben kl. 18:30 , vel mødt og vi ses.

 

11/8-14: Kære alle Vikinger!! Så er sommerferien slut i hvert fald for motorsporten - og vi har det første KM efter sommerferien i morgen. Start kl. 19:00 fra klubben. Men kom gerne lidt før, så vi kan stræbe efter at sende bilerne af sted omkring kl. 19:00. Vel mødt! Vi glæder os.

 

11/8-14: Prøv bil-orientering søndag 19. oktober. Tillægsregler

Har du en søn/datter, en partner som har lyst eller kender du nogen, som keder sig og som kunne tænke sig at prøve at køre et lille orienteringsløb, så er muligheden her på en nem og billig måde. Kræver ingen licens. Man skal blot have en almindelig bil, være 2 personer, have lineal og kuglepen og evt. et kompas. Foregår i Frederikssund. /Jan Johansen.

 

10/7-14: Sommeren har fuld fart på - og august måned nærmer sig med hastige skridt, og dermed også Bosdal (Kalkprøverne) De køres den 16. august i Bosdal på Stevns. Og vi har talt om, at det kunne være rigtig hyggeligt at tage på tur sammen, således at vi overnatter dernede fra fredag den 15. august til enten den 16., eller 17. august. Sidste år overnattede vi på camping som også havde hytter. Dvs. vi går efter at finde et sted, hvor man enten kan slå sit telt op, sætte campingvogn eller overnatte i en hytte. Det kunne være SKIDE hyggeligt med sådan en hyggetur. Hvis I har lyst, så giv gerne et praj på 28 91 71 71 eller mail hb@vikingautosport.dk, så prøver Marianne og jeg at finde et godt og egnet sted. Men vi skal nok se at have fart på, for der er allerede ved at være optaget flere steder dernede.

 

7/7-14: Opdateret medlemslisten for medlemmer som har betalt. Vi er 97 medlemmer d.d, så nu kan I bestille licens dem der har betalt!!! næste opdatering 01.08.2014 hvis I ikke kan bestille licens så kontakt ck@vikingautosport.dk Hvem bliver nr. 100 ???

 

29/6-14: Opdateret stilling for KM, se under KM Mesterskab

 

27/6-14: Resultatliste K4, se under KM Mesterskab

 

24/6-14: TV-indslag fra Veteran-finaleløbet (o-løb) i bliver sendt på torsdag d. 26/6 kl. 19.30-udsendelsen på TV2 Lorry

 

19/6-14: Kære Alle Vikinger

For at holde traditionen i hævd (eller for at gøre det til en tradition - for så bliver det 3. gang :-)), så holder vi grillafslutning på tirsdag den 24. juni 2014 i klubben på Pedersholm. Det er nemlig sidste klubaften inden sommerferien - Øv

Vi sørger for en grill og for at købe brød, salat og andet tilbehør. Så skal I bare selv komme med kødet. Rasmus Sørensen du tager dig af vejret, Ik'? Vi starter grillen omkring kl. 18:30, og så kan vi måske begynde at putte på den omkring kl. 19:00. Af hensyn til indkøb, så giv meget gerne et praj om du/I kommer og hvor mange tlf.: 28 91 71 71 eller mail hb@vikingautosport.dk. Vi håber, at vi ses en hel masse til en skidehyggelig aften (på linje med den i går :-))

 

13/6-14: Referat fra bestyrelsesmøde

 

6/6-14: Kære Alle VAS'ere

Vi har lovet at hjælpe med afviklingen af DM 4 i Slagelse lørdag den 21. juni 2014. Det er jo en hyggelig og fast tradition :-). Jeg tror, at det er fra tidlig morgen (har ikke en endelig tidsplan) men det må vi gå ud fra. Så jeg håber, at I i hobetal vil melde jer som officials, så vi kan hjælpe SAS med et fedt løb. Vi skal være mindst 30 mand. Tilmelding til hb@vikingautosport.dk eller 28 91 71 71

 

2/6-14: Hvis det har interesse, tog jeg billeder i Køge på prøve 4 til SM og til Viking Cup i lørdags på Coro og DLG. De koster 30,- stykket. Jeg lægger ikke billeder på hjemmesiden mere, men redigerer kun dem som skal bruges. /Mvh Marianne Sverbæk (marianne@sverbaek.dk)

 

2/6-14: Resultatliste Viking Cup 2 , samlet resultat , pr. prøve

 

1/6-14: Husk! Det er nu på tirsdag d. 3/6 vi igen har video aften.

 

1/6-14: Kære alle der var med ved Viking Cup 2 i går. Tusinde, tusinde mange tak til alle. I var alle med til at gøre det til at hyggelig og dejlig dag med godt humør - og den største tak til verdens sejeste officials, der ydede en KÆMPE indsat for at få løbet til at fungere ved at fare rundt og passe flere prøver og få det bedste ud af situationerne med lodsejere, der havde glemt, at vi skulle komme og køre. I var fantastiske!! Og det er klart jeres fortjeneste, at det kom til at fungere. Dyb respekt og kæmpe stor tak.

Mvh Henriette

 

27/5-14: Der er Viking Cup på lørdag den 31/5 og der er de dejlige prøver i posen :-) Tilmeldingen lukker på knagen i morgen. OG vi mangler også mange officials, så giv meget gerne et pip på 28 91 71 71 eller mail hb@vikingautosport.dk, hvis du har lyst og lejlighed til at hjælpe. Mødetid er først omkring 11:30, måske en lille smule senere.

 

24/5-14: Tillægsregler O-løb veteranløb finalen

 

18/5-14: Tillægsregler O-Løb Vikingejagten

 

13/5-14: Tillægsregler Viking Cup 2, 2014

 

10/5-14: Resultat KM3, se under KM mesterskab

 

1/5-14: Kære alle sammen.

Så er det på tirsdag, at der er årets 3. KM. Det er fra Pedersholm, at bilerne bliver sendt af sted, og der er mødetid for deltagere kl. 19:00. Vi glæder os til at se jer til et fedt løb, nogle fede prøver og noget fedt ræs :-)

 

1/5-14: Endelig resultatlise NEZ

 

30/4-14: Første gang for videoaften i klubben bliver d. 13/5-2014. Håber på at se mange til en god aften.

 

27/4-14: Lodsejerlodtrækning O-løb første afdeling af NEZ

 

27/4-14: Pressemeddelelse O-løb første afdeling af NEZ

 

27/4-14: Invitation:

Den første tirsdag i måneden udnævner VAS den sædvanlige klubaften til video aften, hvor vi bl.a. prøver at finde DVD'er fra gamle dage med dansk rally. Tidspunktet er som alm. klubaften. Med håbet om hygge og en god sludder omkring rally. Vi ses!

 

23/4-14: O-løb, NEZ 2014: Så mangler der kun lidt hjælp til startbordet - kom frisk for at hjælpe klubben og Carsten Kroman ved startbordet fra 17:30 til 20:30 på fredag.

 

10/4-14: Resultatliste veteranløb 2

 

9/4-14: Resultat KM2 og KM stilling, se under KM mesterskab

 

8/4-14: Opdateret medlemslisten for medlemmer som har betalt vi er 90 medlemmer d.d, så nu kan I bestille licens dem der har betalt!!! næste opdatering 14.04.2014 hvis I ikke kan bestille licens så kontakt ck@vikingautosport.dk

 

4/4-14: DASU Forsikringer

4/4-14: Orientering omkring forsikringsregler

 

1/4-14: Så er det nu på lørdag, at der er KM 2 i klubben. Vi starter med at åbne sekretariatet fra kl. 12:30 og bilerne sendes af sted omkring kl. 13:00. Så kom glad til dejligt løb - alle kan være med! Og vejret ser også ud til at blive fedt! Se opdaterede officialsplan under menuen KM mesterskab. Der er dog stadig et par ledige pladser i efteråret, men dem skal vi nok få besat.

 

25/3-14: Bilorientering mesterskabsløb i Viking Auto Sport

 

23/3-14: Artikel fra BT d. 22/3 om Kasper Rasmussen

 

22/3-14: Tillægsregler Veteranløb 2 8/4-14

 

21/3-14: Resultatliste O-løbet VAS-Veteranløb 1 den 16-03-2014

 

19/3-14: Resultatliste Viking Cup 1, 2014

 

15/3-14: Opdateret medlemslisten for medlemmer som har betalt vi er 85 medlemmer d.d ,så nu kan I bestille licens dem der har betalt!!! næste opdatering 21.03.2014 hvis I ikke kan bestille licens så kontakt ck@vikingautosport.dk

 

13/3-14: Opdateret medlemslisten for medlemmer som har betalt, vi er 81 medlemmer d.d jeg havde åbenbart talt forkert sidst ,så nu kan i bestille licens dem der har betalt!!! Hvis I ikke kan bestille licens så kontakt ck@vikingautosport.dk

 

8/3-14: Kunne der i VAS være interesse for fælles indkøb af motorolie fra Gulf? (Også andre produkter derfra hvis det er). Bestillingerne skulle være på min. 4x4L. Hvis der er interesse for det vil jeg få et tilbud/en prisliste. I kan give mig besked her på siden senest 14. marts 2014. Skriv gerne hvor meget I skal bruge og evt. hvad I ellers kunne være interesseret i (også hvis det er mindre end 4x4L så kan jeg evt forsøge at koordinere).

Jeg vil også få en liste over de forskellige typer. Som udgangspunkt kan der skaffes alle typer hvis der aftages min. 4x4L eller hvad der svarer til en kasse:-) www.gulf.dk

Mvh Ho Kei

 

3/3-14: Tillægsregler NEZ_2014

 

2/3-14: KM1 resultat - Stillingen KM

 

28/2-14: Opdateret medlemslisten for medlemmer som har betalt vi er 87 medlemmer d.d så nu kan I bestille licens dem der har betalt!!! Næste opdatering 07.03.2014 hvis I ikke kan bestille licens så kontakt ck@vikingautosport.dk

 

25/2-14: KM1 - 2014

 

25/2-14: Tillægsregler Viking Cup 1 - 2014

 

25/2-14: Opdateret medlemslisten for medlemmer som har betalt vi er 72 medlemmer d.d så nu kan i bestille licens dem der har betalt!!! næste opdatering 03.03.2014 hvis i kan bestille licens så kontakt ck@vikingautosport.dk

 

21/2-14:Kære alle sammen

SÅ er der ikke længe til. Husk, at sæsonen starter allerede på næste lørdag den 1. marts 2014 kl. 12:00 med vores første afdeling af KM, som også er kursusløb. Husk at betale kontingent senest i dag, hvis I skal nå at have åbnet licensen inden på næste lørdag. Vel mødt! Vi glæder os til at ser jer til en ny og spændende sæson.

 

14/2-14: Opdateret medlemslisten for medlemmer som har betalt. Vi er 46 medlemmer d.d så nu kan I bestille licens dem der har betalt!!! næste opdatering 21.02.2014

 

7/2-14: Hej alle i VAS

Så kan man lave en forhånd bestilling på dæk på h-autosport@jubii.dk. Dette er kun for VAS.

Mvh Thomas Hildebrandt

 

5/2-14: KM Stilling 2013

 

5/2-14: O-løb i klubben søndag den 16. marts

 

25/1-14: KM reglement 2014

 

25/1-14: Official plan for KM 2014

 

21/1-14: Kontingent 2014

 

21/1-14: Tillægsregler Årsfest

 

19/1-14: Forslag til KM reglement 2014

 

18/1-14: Dato for klubbens årsfest, 8/2-14 - HUSK, AT RESERVERE DAGEN

 

13/1-14: Kalendermøde for rallysæsonen 2014, tirsdag d. 21. januar 2014 kl. 20:00 i klubbens lokaler på Pedersholm. Vi skal igennem en række drøftelser, så vi synes, at det er vigtigt, at I møder op. Særligt må vi nok drøfte, hvorledes vi kan håndtere officialsituationen fremover. Dagsordenen ser sådan her ud:

1) Velkommen

2) Hvor mange løb, og hvilke skal vi holde

3) Reglerne for KM mesterskabet, herunder regler for officials. Der vil snarest blive udsendt et oplæg - og alle andre forslag er meget velkomne. Men overvej gerne, hvilke klasser, skal der være for klassede dæk, flere klasser for standardbiler osv., men med i overvejelserne må også meget gerne være, at vi skal kunne overkomme det hele også

4) Orientering omkring DM-DASU mesterskabet i klubrally, som VAS skal afholde i 2014 til november 2014.

Forslag og indlæg kan fremsendes og modtages med kyshånd på mail hb@vikingautosport.dk.

 

Vel mødt, vi håber, at mange vil deltage

 

13/12-13: Kære alle sammen

Husk juleafslutningen - og hyggen - på tirsdag i klubben. Vi starter fra kl. 19:00, og af hensyn til indkøb, så giv meget gerne lige et praj om du/I kommer. Det er på sms 28 91 71 71 eller hb@vikingautosport.dk

 

9/12-13: Indbydelse til julehygge

 

30/11-13: Kære alle VAS'ere.

På tirsdag den 3. december 2013 afvikles officialkursus 354 i klubben. Kurset giver licens til at være prøvechef og til at anvende DASUs tidtagningsudstyr. Per Sørensen afvikler kurset. Vi har desværre ikke kunne invitere tidligere, idet vi først lige har fået afklaret, at vi selv må holde det, og idet det skal være afholdt inden på lørdag. Kurset er åbent for alle og afvikles som bekendt på tirsdag den 3. december 2013 kl. 19:30 i klubbens lokaler på Pedersholm, Roskildevej 161, 3600 Frederikssund. Tilmelding kan ske på hb@vikingautosport.dk eller sms 28 91 71 71.

 

17/11-13: Stillingen i veteranturnering O-løb

 

17/11-13: Resultat Finaleløb O-løb

 

17/11-13: Opdateret stilling i KM 2013

 

12/11-13: O-løb: Husk! Det er på søndag, finalen køres i efterårets turnering. Ruten er Græsted tur-retur og alle med en pen og lineal er velkomne. Har du ikke tilmeldt endnu, kan det ske på knagen.dk

 

10/11-13: Resultat Viking Cup 4 , prøve resultat

 

8/11-13: Deltagerliste Viking Cup 4 , Slutinstruktion 1 Viking Cup 4

 

6/11-13: Invitation til Præmiefest i Søborg

 

2/11-13: Resultatliste Hornsherred rundt , Klasse inddelt , Slut resultat SM 2013

 

30/10-13: Indkaldelse til generalforsamling

 

26/10-13: Tillægsregler Viking Cup 4, foreløbige

 

26/10-13: Kære Alle sammen!! SÅ er det ved at være tid til FINALEN i Viking Cup 2013. Det er den 9. november 2013 fra Pedersholm. Hermed tillægsreglerne - og tilmeldingen åbner på knagen lige om et øjeblik. Håber vi ses til en fed sæsonafslutning - og vi skal også bruge en masse dejlige officials - hvem er på? Send meget gerne en besked på 28 91 71 71 eller hb@vikingautosport.dk

 

26/10-13: Finalen i KM Klubrally kørers lørdag d. 23/11-13 med start kl 15.00 fra Pedersholm.

Der bliver 3 prøver som skal kørers 2 gange, 6 prøver ialt.

Husk at vi også skal bruge prøvefolk i den forbindelse, tilmeldelse til ps@vikingautosport.dk ell 20451305

 

23/10-13: Tillægsregler veteranløb 5 - Finalen

 

13/10-13: Resultat fra KM7

 

13/10-13: Video fra KM7

 

9/10-13 Odsherred Bilcenter Løbet - Finalen i Vestsjællandsmesterskabet , Tillægsregler

 

8/10-13: Kære Alle sammen

Juhu, så er det snart tid til endnu en afdeling af KM. Det er KM 7, som afvikles på lørdag den 12. oktober 2013 - og starten er kl. 12:00 fra Pedersholm. Og husk også lige det der med officials. Vi mangler - vanen tro

 

7/10-13: Lørdag d. 12/10 er det tid til KM 7, i den forbindelse skal vi bruge 10-12 prøvefolk, du/i kan melde jer til, på ps@vikingautosport.dk , husk at det er ved at være sidste udkald, hvis man mangler sine 100 hjælperpoint.

 

26/9-13: Tillægsregler O-løb SM finalen

 

26/9-13: Resultatliste Veteranløb 24/9

 

26/9-13: Resultat veteranturnering efterår 2013

 

15/9-13: Resultat fra Viking Cup 3: Resultat , Resultat prøve 2-4 , Resultat prøve 6-8

 

13/9-13: Slutinstruktion Viking Cup 3 og Deltagerliste Viking Cup 3

 

11/9-13: Så er det igen tid til afvikling af endnu en afdeling af VAS viking Cup

 

6/9-13: Tillægsregler Hornsherred rundt

 

1/9-13: Tillægsregler Viking Cup 3, d. 14/9-13

 

26/8-13: Onsdag 28/8 er det tid til at starte efterårets turnering i O-løb på Sjælland. Kommer der lige så mange gamle og helt nye deltagere, bliver det en succes! Og bliver det bare halvt så hyggeligt som i foråret, bliver ikke et øje tørt. Birger er garant for et fint lille løb. Start Englerup Auto, Elverdamsvej 99 og der er instruktion kl. 18.30 for nye deltagere. Tilmelding på knagen.dk. Kuglepen og lineal er alt hvad der skal bruges.

 

22/8-13: Slutinstuktion 1 SM5 2013 , startkort SM5 2013 , Deltagerliste SM5

 

21/8-13: Tillægsregler høstfest 2013

 

11/8-13: Info om KM5

 

4/8-13: Tillægsregler O-løb 24. september

 

2/8-13: Kære alle. Tirsdag d. 13/8 er der KM 5 med start fra Hildebrandts Auto. Mødetid kl. 18:45 og vi prøver at komme af sted kl. 19:00. Men vi mangler prøvefolk, send mig lige en mail, hvis du/i kan hjælpe

ps@vikingautosport.dk. Der skal bruges 10 mand, så kom frisk.

 

10/7-13: Træningsdag, 2013 for VAS

 

6/7-13: Tillægsregler, Gislingeløbet

 

3/7-13: Resultat fra KM4 og KM stillingen for 2013

 

19/6-13: Kære alle sammen

Så er det jo snart ved at være sommerferie og klubben holder jo sommerferie i juli. Så derfor tænkte vi, om vi ikke skulle holde en hyggelig aften sammen, den sidste tirsdag før sommerferie. Det er den 25. juni og vi tænker at grille og spise sammen igen. Planen er, at man selv medbringer kød til grillen, så sørger vi for at købe lidt salat og brød og andet tilbehør. I må meget gerne give en melding på mail hb@@vikingautosport.dk eller tlf 28 91 71 71, om I kommer og griller med (af hensyn til indkøb). Besked må meget gerne gives senest søndag den 23. juni inden kl. 14. Rasmus Sørensen - er det dig, der sørger for vejret :-)

 

5/6-13: Billeder fra Viking Cup 2

 

4/6-13: Resultatliste Viking Cup 2, Opdelt pr. prøve og Resultat fordelt pr. klasser

 

23/5-13: Tillægsregler for SM3 Holbæk

 

15/5-13: Informationer vdr. KM4, 21/5-2013:

Mødested: Unicoat, Falkevej 27, 3400 Hillerød

Mødetid: 18:45

Bemærk, VAS klublokale på Roskildevej i Frederikssund vil være lukket denne aften.

 

12/5-13: Træningsløb, historisk pålidelighedsrally

 

9/5-13 Resultatliste KM3, 23/4-2013

 

9/5-13: Tillægsregler Viking Cup 2, 2013

 

9/5-13: Tillægsregler O-løb, "Veteranløb" 3

 

24/4-13: Resultat, KM1 23/2-2013

 

9/4-13: Resultat, KM2 6/4-2013

 

7/4-13: Der afholdes teori kursus (klubrally) tirsdag d. 9/4 kl. 20:00 i klublokalet.

 

3/4-13: HUSK: Starttid (mødetid) ved KM2 på lørdag d. 6/4 er kl 12:00

 

17/3-13: Resultatliste fra o-løb SM1 2013 indledning + resultatliste

 

17/3-13: Referat fra bestyrelsesmøde og ny vejledning i licens bestilling

 

12/3-13: RYKKER: VAS udstiller i Bella

 

6/3-13: Resultatliste KM1 23/2-2013

 

5/3-13: GODKENDTE Tillægsregler Viking Rallysprint

 

4/3-13: Resultatliste fra Viking Cup 1 2013

 

 

Nyhedsarkiv:

 

http://vikingautosport.dk/nyheder1.htm

 

Nyheder

© Copyright 2012. All Rights Reserved.